Heti menü 2020/15.hét

Érvényes
-

Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Minden Kedves Vendégünknek jó étvágyat kívánunk!

 

Allergén élelmiszerösszetevők listája:

1. Glutént tartalmazó gabona

2. Rákfélék és azokból készült termékek

3. Tojásból és abból készült termékek

4. Halak és azokból készült termékek

5. Földimogyoró és abból készült termékek

6. Diófélék

7. Szója

8. Tej és abból készült termékek

9. Zeller és abból készült termékek

10. Mustár és abból készült termékek

11. Szezámmag és abból készült termékek

12. Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 

13. Csillagfürt és abból készült termékek

14. Puhatestűek és abból készült termékek

 

 

Hétfő
Leves Köménymagos leves 1
"A" menü Rántott csirkemell burgonyapürével, befőttel 1,3,8,12
"B" menü Csikós tokány tésztával 1,3,8
Kedd
Leves Csontleves 1,3
"A" menü Holler tortilla (fűszermarha,sonka,paprika,paradicsom,csemege uborka, gyros öntet, sajt) 1,3,8
"B" menü Paradicsomos húsgombóc, Desszert 1,3
Szerda
Leves Szilvaleves 1
"A" menü Tavaszi rizseshús savanyúsággal 12
"B" menü Párizsi sertéskaraj petrezselymes burgonyával, savanyúsággal 1,3,8,12
Csütörtök
Leves Hagymaleves 1,3
"A" menü Tejfölös csirkecomb rizibizivel 8
"B" menü Rakott tészta 1,3,8
Péntek
Palócleves 1,3,8
Mákos bejgli 1,3,8
Szombat
Karfiolleves 1,3
Tarhonyás hús savanyúsággal 1,3,12
Vasárnap
Orjaleves 1,3
Baconbe tekert csirkemell friss salátával és sült burgonyával 8

A felhasználói élmény javítása érdekében a webhelyen sütiket használunk

Az „Elfogadás” gombra kattintva hozzájárul a sütik létrehozásához.