Heti menü 2020/26.hét

Érvényes
-

Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!

Minden Kedves Vendégünknek jó étvágyat kívánunk!

AZ ELKÉSZÍTETT ÉTELEKET ELVITEL ESETÉN 2 ÓRÁN BELÜL EL KELL FOGYASZTANI VAGY HŰTŐBEN TÁROLNI!

Allergének:

  1. Glutént tartalmazó gabonaételek                                                                             
  2. Rákfélék                                                               
  3. Tojás                                                                                
  4. Halak                                                                                           
  5. Földimogyoró                                                                                                      
  6. Diófélék
  7. Szója
  8. Tej
  9. Zeller
  10. Mustár
  11. Szezámmag
  12. SO2-ben kif.szulfit
  13. Puhatestűek
  14. Csillagfürt

   Az elkészített ételekért felelős: Timár Albin-mesterszakács, Komróczki Tamás - főszakács, Rómer Mihály - főszakács

Hétfő
Leves Tarhonyaleves (1,3)
"A" menü Vajas, citromos pulykamell hasábburgonyával (8)
"B" menü Rakott karfiol (8)
"C" menü Cordon csirkemell párolt zöldségekkel (1,3,8)
Kedd
Leves Tojásleves (3)
"A" menü Cigánypecsenye kemencés burgonyával, savanyúsággal
"B" menü Tökfőzelék sertés javával, desszert (1,3,8)
"C" menü Bolognai spagetti (1,3,8)
Szerda
Leves Eperleves (1)
"A" menü Ártéri csattanós rizibizivel (1,3,8)
"B" menü Borsos tokány tésztával (1,3,8,)
"C" menü Ponty "Orly" módra burgonyapürével, tartármártással (1,3,4,8)
Csütörtök
Leves Zöldbableves (1,3,8)
"A" menü Csülök pörkölt sós burgonyával, savanyúsággal
"B" menü Kalocsa sertésborda petrezselymes rizzsel (1,3,8)
"C" menü Holstein szelet zöldségfelfújttal (3,8)
Péntek
Leves Gulyásleves (1,3)
"A" menü Tejszínes, gombás penne (1,3,8)
"B" menü Mákos nudli (1,3,8)
"C" menü Körösi finomfalatok párolt rizzsel
Szombat
CSAK ELŐRENDELÉSRE!
Hagymaleves
Sült csirkecomb petrezselymes burgonyával (8)
Vasárnap
CSAK ELŐRENDELÉSRE!
Reszelt tésztaleves (1,3)
Rizses hús savanyúsággal

A felhasználói élmény javítása érdekében a webhelyen sütiket használunk

Az „Elfogadás” gombra kattintva hozzájárul a sütik létrehozásához.