Heti menü 2018/41.hét

Érvényes
-

1. Glutént tartalmazó gabonafélék

2. Rákfélék

3. Tojás

4. Halak

5. Földimogyoró

6. Diófélék

7. Szója

8. Tej, tejtermékek

9. Zeller

10. Mustár

11. Szezámmag

12. SO2-ben kif.szulfit

13. Puhatestűek

14. Csillagfürt

 

Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Minden Kedves Vendégünknek jó étvágyat kívánunk!

Hétfő
Leves Zöldborsóleves 1,3,8
"A" menü Hentes borda tésztával 1,3,8
"B" menü Pirított csirkemáj tört burgonyával, almapaprikával 12
"C" menü Polski szelet párolt zöldségekkel 1,3,8
Gesztenyepüré 8
Kedd
Leves Lebbencsleves 1,3
"A" menü Cordon bleu kemencés burgonyával, csemege uborkával 1,3,8,12
"B" menü Tökfőzelék sült oldalassal, Desszert 1,3
"C" menü Fűszeres sült csirke szárny friss kevert salátával 8
Csoki kocka 1,3
Szerda
Leves Paradicsomleves 1,3
"A" menü Rakott kelkáposzta 8
"B" menü Halszelet magvas bundában kukoricás rizzsel 1,3,4,6
"C" menü Holstein sertésborda burgonyapürével, almapaprikával 3,8,12
Túrógombóc 1,3,8
Csütörtök
Leves Húsleves eperlevéllel
"A" menü Szarvas pörkölt puliszkával
"B" menü Székelykáposzta
"C" menü Gyros tál
Almás rétes
Péntek
Leves Frankfurti leves 8
"A" menü Rántott gomba zöldfűszeres tojássalátával 1,3,8
"B" menü Mákos metélt, alma 1,3
"C" menü Fokhagymás, tejfölös csirkecomb rizibizivel 8
Pohárkrém 1,8
Szombat
Leves Csontleves 1,3
"B" menü Rántott szelet burgonyapürével 1,3,8

A felhasználói élmény javítása érdekében a webhelyen sütiket használunk

Az „Elfogadás” gombra kattintva hozzájárul a sütik létrehozásához.